Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Have A Coffee

April 2016 – Luciano Varejão

April måneds kaffe fra Have A Coffee er en økologisk kaffe fra ”Gaia Farmen” – dyrket af Luciano Varejão (tredje generations økologisk kaffebonde), med 81 point Cup of Excellence.

Gaia farmen

Men lad jer ikke snyde af de ”kun” 81 point cuppers har givet den, den her økologiske kaffe er rent ud sagt himmelsk og den burde efter vores mening ligger meget højere oppe i point-systemet, men det lader vi jer om at bedømme og vi hører meget gerne fra jer på vores Facebook side (facebook.com/haveacoffeedk) i et review eller to. Det ligger måske også lidt i navnet Gaia, som på græsk betyder Jordens gudinde, Uranus’s følgesvend (skyen) og mor til Titans. Gaia er personificeringen af Jorden, repræsenteret som en kæmpe og kraftfuld kvinde og vi skal lige love for hun er noget af en mundfuld!

Gaia udsigt

Den her måned vil vi lade bonden selv, Luciano Varejão, forklare hvorfor han mener at hans kaffe er så god og hvad som han mener der gør den så speciel;

“Jeg bruger ingen sprays insekticider, pesticider, fungicider, larvicider eller lign. og det er også tråd med min egen personlige livsstil og økologiske samvittighed. Både for at forhindre skader forårsaget af pesticider, for menneskers sundhed og Gaia, og så tjene som et eksempel for at vise andre, at der er et alternativ til brugen af giftstoffer. Kvaliteten af vores kaffe er også en naturlig konsekvens af den type landbrug vi dyrker. Anlægget/jorden stresses ikke til at producere mere end vejret og jordbundsforholdene tillader det, så kaffeplanten er i stand til at give god solid næring til alle dens frugter og dette er præcis hvad som sikrer god kvalitet og en overdådig smag til vores kaffe!”

Smag en ny kvalitetskaffe hver måned, klik her.